Taking too long? Close loading screen.

Miért is nem lesz a GRID2-ben cockpit nézet?

1

Az Eurogamer kürtölte elsőnek világgá, hogy a Codemasters legújabb versenyjátékában a GRID2-ben nem lesz cockpit nézet. Az okokat igazából az Eurogamer kicsit félremagyarázta, így a Codemasters részéről megérkezett a pontosítás.
Valóban elhangzott olyan, hogy a játékosok 5%-a használja a cockpit nézetet versenyzés közben, azonban ez az adat a Codemasters játékszervereiről származik, nem pedig valami légből kapott adat. Ha pedig a játékosok többsége nem használ egy funkciót, akkor azt felesleges is elkészíteni és emiatt erőforrásokat elvonni más területről.

Sajnos a Codemasters érveit el kell fogadnunk. Ha a GRID vagy F1 sorozat játékosai nem fektetnek hangsúlyt a realitásra, akkor valóban teljesen felesleges a cockpitek kidolgozásával bajlódni. Reméljük több cég azért nem követi majd a Codemasters Racing példáját.

1 thought on “Miért is nem lesz a GRID2-ben cockpit nézet?

  1. Ha nem lesz cockpit nézet, egy vásárlót biztosan veszítenek-engem-lehet hogy online versenyzéskor a biztonság kedvéért külső nézetből hajtanak a játékosok, de AI versenyzők ellen bizonyosan többen használják. Ez az indok mellébeszélés, kihagynak egy élvezetes funkciót de a játék tuti nem kerül majd kevesebbe… szerintem ez a lényeg- csökkentik a befektetett munkát, megspórolják a tervezők bérét, a PROFIT meg marad. Ez tisztességtelen a hűséges játékosokkal szemben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük