Taking too long? Close loading screen.

Bemutatkozik a Hungarian Touring Car Championship

0

Szeretnék bemutatni nektek egy nem rég alakult bajnokságot ami a HTCC (Hungarian Touring Car Championship) nevet viseli.
A bajnokság körülbelül négy hónappal ezelőtt alakult. Azóta túl vagyunk az első szezonunkon ami a versenyzők körében óriási sikert aratott.
A szezonról készült videót itt találjátok: http://www.racingzone.hu/hirek/napi-video/htcc-2012—szezonzaro-video_2012-09-02
Nem hétköznapi „tucat” moddal és pályákon versenyzünk, ugyanis a bajnokság a Stock Car, Brazil Túraautós széria autóival és pályáin futja a versenyeket. Az első szezon 10, a második már 17 állomáson keresztül zajlik. Rövid, 15-20 perc hosszúságú sprint futamokat rendezünk, mely az időmérő edzéssel együtt körülbelül 40 perc.
A második szezon első futama 2012.11.20.-án startol este 19:20 perces kezdettel. Tehát körülbelül 20:00-ra vége is van az eseménynek. Minden futamot keddenként rendezünk, de három hétből csak kettőn van verseny, a harmadik mindíg pihenő. Ilyenkor általában funraceket rendezünk.
A bajnokság további érdekessége, hogy a versenyzők az üzemanyag mennyiségen és pár apróbb változtatáson kívül (kormányzár, féknyomás)  semmit nem állíthatnak az autóikon, így egységes feltételek mellett mérjük össze tudásunkat minden pályán. Ebből kifolyólag nagyon szoros, előzésekben gazdag futamaink vannak.

Várunk minden versenyezni vágyót sok szeretettel!

Weboldalunk: http://htccliga.blogspot.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük