Taking too long? Close loading screen.

Érkezik a Citybus Simulator 2

0

Mate nevű olvasónk hívta fel a figyelmünket a hírre, mely szerint hamarosan érkezik a TML-Studios új játéka a Citybus Simulator 2. Aki kipróbálták az előző részt azok garantáltan bele is szerettek a különleges játékba, amelynek új részében München útjain tehetjük majd próbára magunkat.
Természetesen az új rész számtalan újdonsággal szolgál majd, amelyeket megpróbáltam nektek csokorba gyűjteni. A játékban a MAN Lion Városi buszaival kell majd szállítanunk az embereket, amely között megtalálhatjátok majd a 2 és 3 ajtós, valamint a csuklós változatot is. A jármű viselkedéséhez és irányításához a MAN szakemberei nyújtottak segítséget a csapatnak. Újdonság lesz, hogy a buszok meg is hibásodhatnak majd. Valóságos vonalakon tehetitek majd próbára magatokat és az élményt fokozandó a csapat elkészítette München néhány nevezetes épületét is.
Természetesen az újdonságok között még számtalan érdekességet találhattok majd, amely közül a rádiós kommunikációt a központtal és az OCC (Operations Control Center) mindenképpen említést érdemel.

Most ízelítőnek egy rakás képet és egy videót hoztunk nektek.







Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük