Taking too long? Close loading screen.

Bathurst: 1 órás HTCC Special

0
bathurst2010Várjuk a jelentkezőket a következő HTCC Special eseményre, mely ismét egy a motorsportban klasszikusnak számító helyszínen és versenysorozattal kerül megrendezésre. Igen, ezúttal Ausztrália első számú endurance viadala lesz terítéken…

 

Mi az a HTCC Special?
A HTCC liga időről időre, a bajnokságban használatos versenysorozattól eltérő autókkal és pályákon rendez versenyt. Ez nem egy egyszerű „FunRace”, hiszen a lényeg a különlegességben rejlik. Vagy egy klasszikus sorozat egy klasszikus pályán, vagy szokatlan helyszín, hasonlóan extrém autókkal. Jelen esetben az előbbi.

 

 

Bathurst városában lesz a következő HTCC Special futam, egy 1 órás verseny keretében. Iőpont: Március 5. A bathursti pályán (Mount Panorama) már a 60-as évek óta rendeznek mindenféle viadalokat, de leginkább az ausztrál túraautó-bajnokság (V8 Supercars) 12 órás versenyeiről vált híressé. Ez előtt a csodálatos és különleges esemény előtt fogunk tisztelegni ezzel a futammal.
Az rfactor-hoz készült mod és pálya teljes egészében az ORSM munkája, mely csapat már többször bizonyította hogy remek kezekben van a sorozat. Ezt fogjuk mi is használni, letöltési link a cikk legalján. A letöltés tartalmaz egy alap rfactort, a V8Factor Unleashed teljes csomagját (2010-2012 szezon) és a legújabb (2010-es) pályát. Semmi más dolgotok nincs, mint letölteni, kicsomagolni és az rfactor.exe indítása után egy új profilt létrehozni. Vagy egy korábbi „rFactor/UserData” mappából a neveteket viselő mappát egyszerűen átmásolni.

 

Mit kell tudni a versenyről?
– Jelentkezni a htccliga.hu fórumában, a „HTCC Special” topicban lehet. A szerveren használandó név mellett a kiválasztott autó rajtszámát kell beírni!
–  A futamon csak a 2012-es szezon autóit használjuk, így azok közül válasszatok!
– Az esemény ideje alatt mindenkire a HTCC szabályai vonatkoznak, erről bővebben a weboldal „Jelentkezés / Szabályzat” menüpont alatt olvashattok. Az ott felsoroltak közül a következő elemek változnak:

 

versenytáv: 60 perc (felvezető kör nélkül, éjszakai szakasszal is)
gumikopás: 2x
üzemanyag: 2x

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük