Taking too long? Close loading screen.

HTCC – V8 Supercars 2013

0
HunV8_kicsiMagyarországon először indul V8 Supercars 2013 bajnokság! Az ausztrál versenysorozat idei küzdelmeit a HTCC keretein belül élhetitek át.
Mint azt már eddig is megszokhattátok, a HTCC ezúttal is olyan versenyszériát választott a bajnoksághoz, amit eddig még sehol nem volt alkalmatok kipróbálni. Majd’ egy teljes éven keresztül használtuk hivatalos pontvadászatunkhoz a brazil túraautózás csúcsának számító Stock Car V8 autóit. Ezúttal eljött az ideje a váltásnak, ami a méltán népszerű ausztrál versenysorozatot hozza el otthonainkba kedd esténként…

Természetesen egy pillanatig sem zárjuk ki a lehetőségét annak, hogy egyszer visszatérünk a brazil V8-asokhoz, de most mindenképp valami újat és különlegeset szeretnénk nyújtani nektek. Így a következő, ezúttal 10 futamból álló HTCC 3 szezonunkat az ausztrál V8 Supercars 2013-as autóival futjuk! Minden további információ a htccliga.hu szokásos HTCC Bajnokság menüpontja alatt található, első futam Május 28.

FIGYELEM!
1. Aki jelentkezése ellenére az első futamon nem vesz részt, a listáról TÖRLÉSRE KERÜL!
2. Ha bárkinek, bármilyen problémája, észrevétele van a letöltéssel, vagy a szerverrel kapcsolatban, bátran használja a fórumot!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük