Taking too long? Close loading screen.

Bemutatkozik az Universe of Racers

0

UoR-PreAlphaTest-04Egy új fejlesztésű játéknak örülhetnek a szimulátorosok. Az Indie Software House a mai napon lerántotta a leplet a nála készülő Universe of Racersről, amely igazán érdekes tulajdonságokkal bír. Az aprócska fejlesztőcsapat számtalan olyan extrát épített be a játékába, amelyekkel eddig nem nagyon találkozhattatok szimulátorokban.
A játékhoz saját enginet készítettek a fejlesztők, amely legfontosabb funkciója a dinamikus pálya lesz. Ez azt jelenti, hogy a pályák nem előre meghatározott nyomvonallal rendelkeznek majd, hanem minden esetben a játék maga generálja azokat, így biztosítva egyenlő esélyt minden játékos számára.
A fejlesztők úgy döntöttek nem licencelnek autókat, mivel az megkötést is jelentene, így csak a valódi autókra nagyon hasonlító kitalált járművekkel találkozhatunk majd.
Természetesen Single Player és Multiplayer mód is vár majd bennünket a tervek szerint ingyenes szimulátorban, amelynek demóját már letölthetitek a hivatalos oldalról.

Mi ízelítőnek most egy rövidke videót hoztunk nektek a készülő játékból, amely a tervek szerint Windowsra, Linuxra és Macre is érkezik majd.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük