Taking too long? Close loading screen.

Szezonzáró a VSR ATCC Bajnokságában

0

promonagy(1)A 7. fordulón nagyon sok minden történt,hiszen Szabó Gábor a szépen kiépített előnyét egy másodperc alatt vesztette el internet problémája miatt. Még jó hogy volt ennyi előnye… Így „csak” 41 pont a hátránya. Mivel két győzelemmel 160 pont gyűjthető,így ez a 41 pont egyáltalán nem behozhatatlan. Sőt,Puma eddigi teljesítménye alapján minimum feleződni fog a különbség.

Nagy Zsolt átvette a vezetést aki győzött az első futamon,a második futamon pedig nyolcadik helyen ért be miután többször is hátulra keveredett a balesetek miatt amibe mint áldozat volt jelen.Varga Péter egy második és egy első hellyel távozott Pudongból így Ő is megelőzte Szabó Gábort,igaz csak 3 ponttal.
7 forduló (14 verseny) után az első 3 pilóta között 41 pont a különbség. Szerintem ez tökéletes előjel a fináléra amit majd Zhuhai-ban láthattok!! Csapatok között a két Lacettis alakulat van az élen. A BigFish szinte már megnyerte a csapatbajnokságot,ám Pudongi esetből kiindulva még a Daewoo alakulat is rámehet a lepattanóra.

pudong-egyeni

Kemény csatákból biztosan nem lesz hiány!!

A versenyt Te is élőben megtekintheted az AAR TV jóvoltából! Az alábbi linkre kattintva kedden 20:45-től egy izgalmas műsorban lehet részed!

http://tv.alfaamoreracing.hu/?page_id=36
Várunk kedden Titeket a monitorok elé, hogy együtt szurkoljunk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük