Taking too long? Close loading screen.

PGL – Touring Car Championship

0

Ahogy azt észrevettétek sajnos a Megane Bajnokságunk megszűnt létszámhiány miatt, ezért a vezetőség úgy döntött, hogy új bajnokságot indítunk helyette, ami nem más lesz mint egy WTCC bajnokság. A bajnokságban saját csapatok, egyedi festésekkel indulhatnak. 12 csapat adhatja le a nevezését a bajnokságra, és minden csapat 2 fős lehet.
A bajnokságban a BMW-SEAT-VOLVO autók közül lehet választani. Minden autóból 8-8-8 áll rendelkezésre. Egy csapatban akár eltérő márkájú autók is lehetnek, például: ha az egyik pilóta a csapaton belül BMW-t szeretne és a másik mondjuk VOLVO-t attól még mehetnek egy csapatba. Az eddigi túraautó bajnokságunktól ami még eltérő lesz, hogy bevezetjük a súlybüntetéseket. Erről bővebb információkat később fogunk közölni. Egy versenyhétvégén 2 futam lesz. Az első futam rajtsorrendjét az időmérő végeredménye fogja adni. A második futam rajtsorrendjét pedig az első futam végeredménye, annyi eltéréssel, hogy a futam után az első 10 rajtsorrendje megfordul. A versenynaptár még nem eldöntött.

A futamok péntekenként 19:00-kor lesznek megrendezve. Ha megfelelő létszámú mezőny összegyűlik talán el tudjuk intézni a TV-s közvetítést is. Jelentkezni a www.progamersleague.hu oldalon a FÓRUM-ban tudtok.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük