Taking too long? Close loading screen.

SMS C.A.R.S. Project

0

Már régebben egy screenshot kíséretében olvashattatok néhány tervet a Slightly Mad Studios következő projectjével kapcsolatban. Ezek az infókat Ian Bell osztotta meg az egyik szimulátoros oldalon és a lényege, hogy az érdeklődő játékosok részvényt és ezzel beleszólást vásárolhatnak a fejlesztésbe és annak irányába.
Úgy tűnik szépen lassan körvonalazódik a fejlesztés, amely a C.A.R.S. nevet kapta és a Közösség Segítségével Fejlesztett Szimulátornak lehetne fordítani.

A weboldal az ígéretek szerint hamarosan elindul, ahol a játékosok 5 eurótól, egészen 1000 euróig vásárolhatnak részvényt a leendő játékban és ezzel beleszólást és esetlegesen nyereséget is maguknak.
A játékról is ejtenünk kell néhány szót, amely modulokban érkezik majd és a Shift2 fejlesztett motorját használja majd. A tervek szerint előbb egy egyszerű egy autót felvonultató kipróbálható változatot kapnánk, amelyhez külön modulban érkezne az AI, a grafikai frissítések és minden újítás.
Reméljük a tervek valósággá válnak és hamarosan kigurul a most kiadott képen látható Lotus a SMS virtuális garázsából a szimulátoros közösségből érkező részvényesek legnagyobb örömére.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük