Taking too long? Close loading screen.

Útjára indul a HTCC ’15!

PLAKÁT2Az első Hungarian Touring Car Championship (HTCC) 2008-ban kezdődött és most már a 6. VSR által szervezett HTCC bajnokság veszi kezdetét szeptemberben! Idén legalább három Suzuki pilóta is csatlakozni fog hozzánk.
Nagy Dani 2014 után újra nekivág a szezonnak, ezúttal már dobogós célokkal és komoly elvárásokkal. Báldi Gergő szintén nem hagy el minket, miután sikerült egy tehetségkutató program segítségével az RCM Cup-ban részvételhez jutnia. Gáspár Zsolt pedig visszatér a gyökereihez és újra egy Alfa Romeo kíséretében fogja megvillantani oroszlánkörmeit. További George Racing Team pilóták részvétele is lehetséges, majd idővel kiderül. A többieknek tehát megvan a nagy falat: leverni a „Suzukisokat”.

htcc15naptárA naptárban vannak visszatérő és teljesen új helyszínek. A bajnokság a kínai Shanghai-ban veszi kezdetét, majd irány Európa. A karácsony előtti időszakot az államokban töltjük ahol Watkins Glen és Sonoma lesz a célpont. Ezután irány Dél-Amerika, majd talán az egyik legjobb városi pálya: Macau. A szezont idén is a Hungaroringen fejezzük be januárban.

A bajnokság a megszokott keddi napokon kerül lebonyolításra, azonban most kicsit előrébb lett hozva a kezdés. Év végén az egyéni és csapat dobogósokat érmekkel, kupákkal és oklevelekkel halmozzuk el! A RaceCenter idén emelte a tétet és minden egyéni és csapatdobogós ingyenes szimulátorozást nyer. A George Racing team és a Formula.hu féle felajánlás még nem végleges, erről a szervezők akkor szólnak, ha minden le lett fixálva!
Hogyha szeretnél csatlakozni Magyarország egyik legpatinásabb bajnokságába és olyan nevek közé szeretnél kerülni, mint Horváth Henrik (2008 győztese) vagy Báldi Gergő (2012,2014 győztese), akkor ne habozz, jelentkezz itt!