Taking too long? Close loading screen.

Challenge az rFactor film

0

Hivatalosan is megerősíthetjük, hogy a Watanabe Movies, Blitz Movies, Jensen Entertainment és a ZSBenceVideo által készített rFactor – The Movie az előre megtervezett formában nem fog megjelenni, ugyanis hosszas mérlegelés, jegyzetelés után sem tudtak olyan megoldást találni, hogy a forgatókönyv és az eltervezett történet minden elemét bemutassák a filmben.

Az eredetileg 90 percesre tervezett film teljes történetének bemutatása esetleg két részben valósulhatott meg, ám ezt a készítők nem akarták. Az időnek értéke van, és egy olyan formában kerül bemutatásra a film, ami nem csak időt spórol meg, de sokkal részletesebben mutathatja be a történetet.
Az rFactor 2 megjelenésével egy új időszak veszi kezdetét a szimulátorosok világában, de minden bizonnyal arra még várni kell, hogy teljes egészében átálljanak az rFactor 2-re a szimulátorosok. Az alábbi cikkben megtalálható a hivatalos közlemény.
” Bár az rFactor 2 megjelent, még messze elmaradt a tökéletes szinttől. A célunk tehát még életben tartani az első rész hírnevét, akár két éven keresztül. Ha minden jól megy, egy TV sorozatként fog bemutatkozni az rFactor – The Movie, természetesen más néven. Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e valahol adva, ezekről még nem esett szó, de az már biztos, hogy a legnépszerűbb videómegosztó oldalon fent lesz. A terv ugyanaz, masszív történet, több cselekményszállal, egy vadiúj narrátorral (amit eddig még senki sem hallhatott), valamint rengeteg móddal és pályával. Célunk, hogy az összes elérhető jó minőségű pályát és autót beleépítsük a történetbe. A CHALLENGE névre keresztelt rFactor filmsorozat forgatókönyve már két évadra megvan, a jövőben pedig folytatni fogjuk ennek írását. Az első évad bemutatása 2012 nyár végére esedékes, de erről lesz hivatalos tájékoztatás is.”
Ennek sajnos hátránya is van, körülbelül 25 percnyi anyag készült el a filmről, amit már fel is dolgoztak, ebben pedig nincs benne a főcím. Ezeket most hátra kell hagyni, és egy más koncepció alapján kell a filmet leforgatni. A terv szerint egy epizód 20-22 perc lesz, és minden évadban lesznek különleges epizódok, amelyek akár 30 percesek is lehetnek.
Teljes stáb:

Forgatókönyv: Blitz Video, Watanabe Movies
Történet: Jensen Entertainment
Operatőr: Watanabe Movies
Vágás: Watanabe Movies
Látvány: Blitz Video
Kreatív munkatárs: ZSBenceVideo, ArnoldH, SikiGT, Blitz
Hivatalos támogatók: Simracing, ProGamersLeague, HunWel, TotalRacing, SimRacingZone, VirtualR, SimRacingNews, SimsportTV, rFactor hírek, OBHunracing, HSW
Hivatalos weboldal: http://therfactormovie.try.hu
Megjelenés: 2012 nyár/ősz – SEASON 1 EPISODE 1 – Prologue
Felbontás: 1280×720
Képminőség: HD
Hangminőség: HQ
Nyelv: magyar
Felirat: angol

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük