Ian Bell elhagyja a Slightly Mad Studiost

Ian Bell egy Twitter bejegyzésben hozta a követően tudomására, hogy kilép a Slightly Mad Studios csapatából és a jövőben nem tölt be ott vezető tisztséget. Ian Bell neve a SimBin modding csapatnak köszönhetően vált ismerté, majd a SimBin játékfejlesztőnél töltött be vezető szerepet, ahonnan kilépve létrehozta a Slightly Mad Studios csapatát.
Ezt a későbbiekben felvásárolta a Codemasters, majd a Codemasters fejlesztőcéget az Electronic Arts. Ezt követően nyújtotta be lemondását Ian Bell, aki ezzel már a harmadik vezető aki a Codemasters berkeiből érkezők közül távozik.
Ian Bell nevéhez olyan játékok fűződnek mint a GT Legends, a GTR 1-2, a Project Cars sorozat és számtalan egyéb versenyjáték.
Valószínűleg Ian Bell nevével találkozhatunk még majd a jövőben és azt gondolom valami hasonlóan nagy dobással jelentkezik majd mint amilyen a Project Cars volt a maga idejében.

Author: Toya

Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

Share This Post On