Taking too long? Close loading screen.

Az iRacing népszerűsége töretlen és ez első sorban a nagyszerű tartalmaknak és a kiválóan felépített rendszernek köszönhető. Ezúttal Greg Hill osztott meg néhány információt az újdonságokról, amelyekkel belátható időn belül számolhatnak az iRacing játékosok.
Vegyük is ezeket az újdonságokat sorjában végig:

  • Eső – Erre nagyon régóta várunk, de az ígéretek szerint már nem kell sokáig nélkülöznünk ezt a funkciót a játékban, ami teljesen más környezetet teremt majd a versenyek alatt. Greg megemlítette, hogy haladnak a fejlesztéssel, de azt nem tudja megígérni hogy az idei évben már találkozhatunk a játék ezen újdonságával.
  • Optimalizálás – Ezen a területen folyamatosan dolgozik az iRacing csapata, aminek eredményeként egyre szebb játékot kapunk, ami még a gyengébb gépeken is egészen szépen elfut.
  • Bejelentések – Az online versenyzés egyik legfontosabb része, hogy tiszta versenyeket tudjunk lefutni. Az iRacing ebben mindig előremutató volt és a jövőben sem terveznek ezen változtatni, sőt. Igyekeznek megkönnyíteni a renitens versenyzők bejelentését és a szankcionálást is.
    Ez a funkció a chatre is kiterjed, amit a jövőben is fokozottan figyelnek majd.
  • Hamarosan érkezik az új Audi R8 LMS Evo II GT3. Jogos kérdés lehet, hogy mi lesz az eredeti autók tulajdonosaival? Ha valaki 30 napon belül vásárolta a kocsit, akkor a vételár 100%-át kapja vissza, míg ha valaki 31-180 napja vásárolta az eredeti autót, akkor a vételár 50%-át kapja vissza a számlájára.
  • Helyszínek: Ezen a területen is számíthatunk újdonságokra. A tervek szerint hamarosan érkezik Okayama új változata, a Slinger Speedway és a road pályák kedvelőinek Mugello.

A hírek mellé néhány kép is dukál, amelyeket szintén megosztok most veletek.