Taking too long? Close loading screen.

Megérkezett a KC Modding csapatának jól ismert 2011-es kiegészítésének az F1 KC 2011-nek a legújabb v5-ös változata. A csapat ezúttal is újdonságok garmadájával várja az F1 Challenge játékosokat, amelyek közül néhányat be is mutatnánk nektek.
A 24 pilóta összes sisak textúrája, 24 pilóta overáll, kesztyű textúrája, a 12 csapat összes autótextúrája, a 12 csapat össszes autómodellje le lett cserélve, 2011-es tökéletes erősorrend, a 19 futam abszolút 2011-es pályatextúrákkal, KERS, DRS, élethűbb motorhangok, élethűbb grafika, 2011-es tv kameraállások, 2011-es radikális sisaknézet élethű cockpit kameraállással, 2011-es kerékmodellek,  újabb menüdizájn, új fizika, új kézmodell, új sisakmodell, összes Pirelli keverék 2011-ből, új kormánymodellek és festések, tükör-patch.

Letöltés (FileSwap)Letöltés (FileOM)

12 thoughts on “F1 KC 2011 v5 (javított link!)

  1. Már napok óta próbálom letölteni a modot, de sem az egyik, sem a másik szerverről nem akar lejönni. Mind a két helyen megszakad, pedig már több helyről (otthon, munkahely…stb.) próbáltam leszedni.
    Tudom, hogy ez nem a feltöltő hibája, viszont nem lehetne ezt esetleg valamilyen torrent oldalra feltölteni, esetleg a Rapdishare-re, darabolva? Ennél volt eddig a legkevesebb problémám a letöltéseknél.

  2. Hali!
    Win7-en szeretnék a játszani… Minden ajánlott beállítást (Windows 98/ME kompatibilitás) megcsináltam. A játék elindul, a pálya betölt, a verseny fut, de nem biztos, hogy nekem ilyen autót kellene látnom (főmenüben és versenyben egyaránt):

    Tudtok esetleg valami megoldást? (azon kívül, hogy inkább játszak XP-n)
    Előre is köszi!

  3.  Köszi a választ, de mint azt ahogy már leírtam, ezt a beállítást már megtettem…
    Valami más lesz a gond…

  4. tegyétek már másik szerverre légyszi mert mindenképp szeretném kipróbálni de nem lehet letölteni, kösz előre is.

  5. amúgy ennél szarabb helyre fel sem lehetett volna tenni

  6. Hát a Rapidshare nem tudom miért rossz hely. Kértétek a rendes szervert, ha megfinanszírozod a raidbe köthető 2db terrás winchestert, akkor megy majd lokálba.

  7. azért rossz mert a letöltési sebesség jócskán krolátozva van azért 30kb/s-al kb nem jó móka 7mb-t letölteni 

  8. Rámentem a letöltésre és azt írta ki hogy a fájl nem található ilyenkor mit tegyek?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük