Taking too long? Close loading screen.

Folytatódik a Codemasters-F1 együttműködés

2

A Codemasters a mai napon bejelentette, hogy az együttműködés folytatódik a játékkiadó és a legnépszerűbb versenysorozat között. Természetesen a jövőben is számíthatunk az évenként érkező menetrendszerű új részekkel, azonban a fejlesztők tervei között szerepel a mobil platform és a böngésző alapú játék is.
Az elmúlt évek csalódást keltő Codemasters F1 játékai után a fejlesztőnek hatalmas dobással kellene jelentkezni az ősszel érkező F1 2012-ben és reménykedni, hogy sikerül visszacsábítani az elkeseredett játékosokat (ehhez egyetlen értelmes megoldás egy külső fejlesztő megbízása lenne a Stephen Hood vezette csapat helyett).

2 thoughts on “Folytatódik a Codemasters-F1 együttműködés

  1. „Az elmúlt évek csalódást keltő Codemasters F1 játékai után”
    Mi ez? Valami vicc?
    Több F1 2010/2011 fogyott, mint a Dirt szériából összesen. Üzletileg egyáltalán nem csalódás, hanem óriási siker. Akkor miről beszélünk? Sosem lesz belőle szimulátor, mert akkor nem lenne ekkora üzleti siker.
    A modelleket meg ugyis kilopkodják rfactor modderek.

    Így is, úgy is, csak jó nekünk, ha kiadnak újabb verziókat.

  2. Nem azt írtam, hogy üzletileg volt kudarc a játék, de ezt ha figyelmesen olvasol Te is észreveszed.
    Én szeretem a szimulátorokat és számomra igenis kudarc a Codemasters F1, ha neked az perspektíva, hogy kiszedik a kocsikat és berakják az rFactorba hát lelked rajta. Szerintem jobb lenne ha a Codemasters maga készíteni egy elfogadható színvonalú játékot, amivel utána foglalkozik is és nem feledkezik meg a töménytelen bugról.
    Nézd meg a Grand Prix sorozatot mondjuk és megtapasztalaod milyen is egy jó F1-es játék.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük