AC Ferito Blue Flag v0.9
szept28

AC Ferito Blue Flag v0.9

Fernando Deutschnak köszönhetően egy újabb kiegészítést tudok megosztani az Assetto Corsa játékosokkal. A mai napon befutott a Ferito Blue Flag kiegészítés 0.9-es változata. Az online versenyzést megkönnyítő kiegészítés legújabb verziójában csak néhány apróbb grafikai változtatás történt. Letöltés (FileSwap) Letöltés (ShareMods)

Read More
AC OV1 – F1 2014 HUD v0.91b
aug31

AC OV1 – F1 2014 HUD v0.91b

Megérkezett a Ovidiu Barabula által fejlesztett F1 2014 HUD legújabb változata az Assetto Corsához. A most befutott 0.91b változat természetesen számtalan apróbb javítást tartalmazk. Ha eddig használtátok a kiegészítést, akkor most a 0.22-es verzió megjelenését követően mindenképpen ajánlott letöltenetek az új változatot. Letöltés (FileSwap)

Read More
Assetto Corsa Technology Preview 0.9.8
márc02

Assetto Corsa Technology Preview 0.9.8

A Kunos Simulazioni viharos gyorsasággal eszközölt egy javítást a játékosok észrevételei alapján az Assetto Corsához. Az új verzió letöltése után a legfontosabb, hogy távolítsd el a gépedről a régi változatot és töröld a Dokumentumok mappából az Assetto Corsa mappa tartalmát kivétel a LIC könyvtár. Ezt követően telepítsd az új változatot és végezd el a beállításokat és már játszhatsz is. A javítás tartalmát természetesen angol nyelven...

Read More