Taking too long? Close loading screen.

Futamgyőzelem Angliában!

0

A szombati második futam után az FIA 5 rajthelyes büntetéssel sújtotta csapatunkat, veszélyes vezetésért. Több kamera is minket igazolt az esetben, de figyelmen kívül hagyták a felvételeket, és inkább a marshall-ok elmondása szerint döntöttek…

A vasárnap reggeli warm up-on Kiss Norbi 7-ik lett, majd az időmérőn 8-ként kvalifikálta magát az első futamra, de a büntetés miatt csak a 13-ik helyről rajtolhatott.
< Az időjárás olyan angolos volt ma is, hol szakadt az eső, hol tűzött a nap. Mint kiderült, ehhez mi alkalmazkodtunk a legjobban, ugyanis az első futamon Kiss Norbi fantasztikus versenyzéssel küzdötte fel magát a 13-ról a 8-ik helyre. A váltakozóan száraz-vizes aszfalton Norbi a 3-ik leggyorsabb volt a mezőnyben, és az utolsó körben már az 5-6-ik helyezetteket szorongatta.

A 8-ik hellyel a fordított rajtsorrend miatt a második futamon az élről indulhattunk. A nap kisütött, a pálya felszáradt, így elkezdtünk aggódni, vajon meddig tudunk az élen menni? A csapat beállította a száraz pályára a kamiont, mint kiderült, sikeresen!

Norbi elhozta a rajtot, és kezdett leszakadni üldözőiről!
Mögötte nagy csata dúlt a dobogóért, de Norbi egy pillanatra sem volt veszélyben, körről-körre szinte tizedre pontosan ugyanolyan köröket ment, és nemhogy csökkent volna az előnye, hanem még nőtt is!
A gumik jól bírták a terhelést, most nem fogytak el a kamion alól, csak akkor, mikor mindenki más is elkezdett lassulni, Norbi pedig hibátlanul vezetett, és hatalmas előnnyel nyerte a futamot!

Újra szól a Magyar Himnusz a Truck Race-en, újra együtt ünnepel a csapat!

Büntetés ide, erős ellenfelek oda, megmutattuk, hogy az új kamion is képes győzni, mert hogy Norbi képes rá, azt eddig is tudtuk!

Aztán bekövetkezett, amire az első versenyünk óta számítottunk: elkezdtek támadni minket!  A Renault-os csapat ugyanis megóvta győzelmünket! Az óvásuk nem állt meg, és igenis mi győztünk!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük