Taking too long? Close loading screen.

Itt a RaceRoom Racing Experience Teaser

5

A SimBin legújabb dobása a RaceRoom Racing Experience végre megérkezett és mindenki számára kipróbálható. Igaz jelenleg csak a teaser fantázianevet kapott alkotásra vethetünk pillantást, azonban ebből is jól belőhetjük milyen irányba is fejleszt az egykor szebb napokat látott cég.
A RRRE egy ingyenes játék lesz, amelynek próba változatában az Aquila CR1 Sport GT próbálhatjátok ki a RaceRoom Racewayen. A letöltéshez nem kell mást tennetek, mint ellátogatni a játék Steam oldalára.

5 thoughts on “Itt a RaceRoom Racing Experience Teaser

  1. Nekem tetszik, ha feltöltik majd tartalommal is, akkor nem hiszem, hogy szükség lesz „szebb napokat látott” cégről beszélni, mert méltó lehet az elődjeihez. Igaz a FFB nem tökéletes a kormányommal, de egyébként nem nagyon találok benne kivetnivalót.

  2. Nekem is tetszett, sőt kifejezetten élvezetesnek találtam, de azért ez még nem szimulátor mód és nem minden amit láthattok. Majd ha nem teaser lesz és lesz tartalom is mögötte, akkor meglátjuk mit is hoztak össze.
    Én azért szívesebben venném tőlük a GTR3-at, amiért még fizetni sem lennék rest.

    Jelenleg nálam a SimBin bizony egy szebb napokat látott cég, amelyből évek óta hiányzik a lendület, az újdonság és a spiritusz.

  3. A tovabbi tartalmak elvileg fizetosek lesznek;)
    Bar arrol nem volt hir, hogy mi, mennyi es mennyiert, es arrol sem, hogy a mostani 1-1 ingyenes „fantasy” tartamol melle lesz-e meg valami ingyert:P

  4. Nagyon jó a demo ! Kitűnő autó, kitűnő pálya, kitűnő hangok, igen szép grafika, jó fizika, szép, letisztult menü … mi kell még ? Jó lesz ez nagyon !!! VÁROM !!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük