Taking too long? Close loading screen.

A második hétvégén pont nélkül

2

img_6077A Zengő Motorsport gárdájának eddig nagyon nem jött be a JAS Motorsport által szerelt Honda. Az első futam kudarcai után a srácok egy aprócska előrelépést vártak a Marakeshben megrendezésre kerülő második futamtól, azonban úgy tűnik ez sem jött össze.
A WTCC első futamán a Monteiro által vezetett Honda Civic letörő féktárcsája végzett komoly pusztítást Norbi autójában, míg a második futamon a visszajelzők elvesztése és a szervó hibája után Norbinak még egy nagyon komoly és veszélyes üzemanyag szivárgást is el kellett szenvednie.

Úgy tűnik a JAS Motorsport által felkészített autó még a minimálisan elvárható műszaki szintet sem üti meg és folyamatosan új hibákat produkál. Bár valószínűleg ez az év már így telik majd el, de bízhatunk benne, hogy a Zengős szerelők idővel úrrá lesznek a meghibásodásokon és Norbit ismét az élen láthatjuk majd küzdeni.

2 thoughts on “A második hétvégén pont nélkül

  1. Szerintem ez az első hétvége pont nélkül, mert Mozában szerzett pontot.

  2. Nincs is más írva a cikkben. Egy szó nem esik a monzai futamról és az, hogy a címet másképp értelmezted természetesen előfordul. Nálam az ha mind a két futam nullázva lenne így jelenne meg a címben: A második hétvégén IS(!!!) pont nélkül

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük