Taking too long? Close loading screen.

Első pole és első dobogó!

0

935297_482873345119116_482740269_nAmennyire a szombat Beni napja volt, és Norbié nem, vasárnapra ez megfordult. Kiss Norbi Pole Pozíciót futott az időmérőn, ami csapatunknak még soha nem sikerült, ráadásul a hétvége legjobb idejét futotta meg pilótánk, ő ment be először 2.03-as idő alá. A rajtnál aztán picit beragadt, a 3-ik helyre esett vissza – ebben a két már élen haladó pilóta is jócskán segítette, ugyanis kiterelték a pályáról. Onnantól végig támadta az előtte haladó Östereichet, akinek a hátsó sárvédője elkezdett lógni, így kiintették Norbi elől. Addigra Albacete nagyon meglépett, nem lehetett utolérni, Norbi bejött a második helyen – mely eddigi legjobb futam eredményünk! -, és szerzett 15 Eb pontot.

A második futamban a fordított rajtsorrend miatt a 7-ik helyről indult Norbi, de rögtön a rajtnál egy kis ütközésbe keveredett, ami miatt bokszutca áthajtásos büntetést kapott. A 15-ik helyre állt vissza, ahonnan gyors iramban, hatalmas előzések árán feljött a 9-ik helyre Östereich mögé. Folyamatosan támadta a 4-es számú pilótát, próbált beszúrni jobbról-balról, ennek az lett az eredménye, hogy belehajszolta ellenfelét egy hibába az utolsó kanyarban, amit Norbi kíméletlenül kihasznált, és ha csak néhány méterrel is, de előbb haladt át a célvonalon, ezzel újabb 3 Eb pontot begyűjtve nyolcadik lett.

Beni az első futamon a 14-ik helyről rajtolt, folyamatosan csatákba keveredett, melyben megsérült a hátsó sárvédője, így ki kellett mennie a bokszba, majd csak a 16-ik helyre tudott visszaállni, s ott is fejezte be a futamot.

A második versenyen sikerült feljönnie a 11-ik helyig, de már a rajtnál nekimentek, ami miatt megsérült a sárvédője, s bár viszonylag sokáig hagyták kint a pályán – hátha letörik a spoiler, és nem kell kiállnia -, végül behívták, így ismét a mezőny végére került.

Összességében remek hétvégét zárt csapatunk Misanoban, hiszen Major Benedek Eb pontokkal mutatkozott be a mezőnynek, sőt, nem volt beforgása, nem járt a kavicságyban, de hatalmasakat csatázott és folyamatosan gyorsult a két nap alatt, Kiss Norbi pedig a Pole pozíció után első futamon tudott a dobogó második fokára állni, és mind időmérő, mind pedig a versenytempója a legjobb volt a mezőnyben!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük