Taking too long? Close loading screen.

Norbi harmadik idővel Argentínában!

0

1146710_597914840229957_1526502399_nA Q1-ben a hatodik, majd a nyolcadik helyre csúszott vissza az első szétlövés után, aztán a két gyári Honda szélárnyékában ment egy pusztító kört a végén, már ekkor megelőzve mind a két Civicet. A második hellyel léphetett tovább, és jöhetett az újabb gyors kör a legjobb tizenkettőnek. Sikerült megint a szélárnyék taktika, Norbi ismét jól jött ki a buliból. Ha ott leintik, akkor első soros.

A gyors kerékcserék után benézett Salzburg szelleme. Az utolsó körre nyomuló versenyzők megint belassultak, indult a tollászkodás, de Norbi és a csapat időben felismerte, hogy ebbe a klubba most nem kell tartozni. És milyen jól tette. Némi hátránnyal jött ki utánuk, amíg ők versenyt lassultak, Ő lassan felzárkozott, szélárnyékot fogott és gyönyörűen behozta Kocsi sant a harmadik helyre. Tarquini őrjönghet, de, ahogy megjósoltam, élesben Monteriro már nem tudta megelőzni. Így lenne ötösöm…

Hát, ez nagyon fincsi, a legnagyobb tisztelet a csapatnak, Norbinak! Reméljük sikerül jó sok pontra beváltani holnap ezt a második sort! Hajrá!

Forrás: Zengő Motorsport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük