Taking too long? Close loading screen.

Michelisz pole Japánban!

0

cq1e3256_kicsiEzt hiszitek? Japánban egy privát magyar csapat és tehetséges versenyzője viszi sikerre a Hondát. Ok, Tarquini és Monteiro is talán taktikázott, de Muller ne már, hogy taktikából vérzett el. Holnap rendezik a kétszázadik WTCC futamot. Japánban, a Honda birodalmában, egy Hondában, a kormány mögött egy magyar fiúval, a poleban! Hm, jó reggelt!

A Q1-ben a Chevyk jobban kezdtek, az első gurítás az övék volt, de Norbi már itt is negyedik helyen autózott, mint a legjobb hondás. A második kör még jobban sikerült, tíz perccel a vége előtt első volt, Monteiroval a nyomában. Nem volt kérdés a továbbjutás és az sem, hogy kiemelkedő formában van.
A Q2 első gyors köre után Michelisz dobott egy olyan köridőt, hogy letérdelt a mezőny. Egy ezredre a korábbi chevys pályacsúcstól. Egy dobása marad mindenkinek, de az már látszott, ezt nagyon nehéz lesz megfutni. Muller és Tarquini is kockáztatott. Hiba volt, mind a ketten kicsúsztak, nem tudtak javítani, más kérdés, hogy a hondásoknak is inkább a 10. hely kifocizása volt a perspektíva. Az egyébként nem is sikerült rosszul.

Szép volt Norbi, Szép volt fiúk!

Forrás: Zengő Motorsport

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük