Taking too long? Close loading screen.

Sikerült végre befejezni a 2010es évet feldolgozó modot, habár sok gond miatt nagyon nehezen jött össze. De kész lett, még ha jó pár hónap csúszással is.
A modba a 2010-es Eger és Miskolc Rally-n indult párosok közül válogattunk ki 8-at (ennyi sajnos az RBR kapacitása autók terén), akiknek megfestettük a designját. Azon versenyzők és szurkolóik se szomorkodjanak, akiknek nem jutott hely a modba, tegyék próbára magukat mire képesek a versenyzőtársak autóival. Azért sincs okuk a szomorkodásra, mert  2011-ben sem hagyjuk majd a jelenlegi legjobb szimulátort, a Richard Burns Rally-t magyar kiegészítések nélkül!

A modban az alábbi párosok autói kaptak helyet:
Aschenbrenner György – Pikó Zsuzsa by atiwrc
Ifj. Tóth János – Tagai Róbert by Tóth Laci
Herczig Norbert – Baranyai László by Mike83
Turi Tamás – Percze Nándor by Bóta Robi
Balogh János – Németh László by atiwrc
Turán Frigyes – Zsiros Gábor by Bunyó
Hadik András – Juhász István by atiwrc
Dr.Kiss Elemér – Csökő Zoltán by atiwrc

A mod nem kompatibilis semmilyen online (magyar, cseh) vagy offline (francia, olasz) pluginnal, sem fizikailag, sem az autók formájára vonatkozóan. Ennek ellenére a telepítő mellett megtalálhatjátok, a magyar és a cseh pluginon használható fizikákat a Physics Install mappában.A Modot célszerű egy frissen telepített RBR-be rakni, vagy ha erre nincs lehetőség, akkor a meglévő RBR-ről készíteni egy másolatot és abba telepíteni. Mielőtt feltelepíted a modot készíts biztonsági mentést a telepítési segédletben leírt a fájlokról és mappákról!

A rar fájlt kibontva a hrc2010install.exe-t indítva kövessük az abban leírtakat, a telepítés folyamán az RBR gyökér könyvtárát kiválasztva a megfelelő helyre települnek a mod fájljai. Ezután nincs más dolgunk csak elindítani az RBR-t.

HRC 2010 Carpack készítői:
Atiwrc – 4 autófestés, menü képek,új kerék integrálása, új menü design, telepítő exe
Mike83 – 1 autófestés
Bóta Robi – 1 autófestés
Tóth Laci – 1 autófestés
Bunyó – 1 autófestés
Rozi64 – Intro Video
Stew2000 – új kerék 3d-s lemodellezése az N12es Subaruhoz.

Letöltés Szerver 1Letöltés Szerver 2Letöltés Szerver 3