Taking too long? Close loading screen.

HSW2015Kényszer szülte az oldal megújítását, de azt hiszem éppen itt volt az ideje egy design váltásnak. Igyekeztem Chilly segítségével egy valóban XXI.századi sablont választani az oldalhoz, ami ötvözi a blogolást és a hírezést is.
Az új sablon ennek megfelelően gyors és pillanatok alatt betöltődik. A gyors betöltődési időnek köszönhetően pillanatok alatt elérhetitek a számotokra fontos információkat a főoldalon keresztül.

Újdonság, hogy a játékokkal kapcsolatos hírek a Főoldalon egy mezőbe kerültek, így nem kell különösebb erőfeszítés a legújabb információk eléréséhez. Természetesen ha csak bizonyos hírekre vagytok kíváncsiak, akkor a menüből egyszerűen kiválasztva a megfelelő kategóriát megkapjátok az adott híreket.
A Sport, a Hardware és a Média rovat külön menüpontot kapott a Főoldalon, ahogy a Letöltések is.

A hozzászólásokat és a regisztrációt letiltottam az oldalon, aminek oka hogyan sokan nem arra használták ezt a funkciót amire eredetileg készült.

Remélem sikerült egy olyan oldalt összeraknunk nektek, amit megelégedéssel használtok majd és sikerül megbarátkoznotok az új sablonnal. Természetesen apróbb változásokra számíthattok még, de a lényeget tekintve ez lesz az új HSW!