Taking too long? Close loading screen.

Két autóval a WTCC-ben a Zengő Motorsport!

0

A Zengő Motorsport két autót nevezett a 2012-es a Túraautó Világbajnokságra! Michelisz Norbert és Wéber Gábor személyében, két Európa Kupa győztes, többszörös magyar bajnok versenyző kormányozza BMW-ket. Igen, ott figyel a második autó a garázsunkban! Azért, ezek nem rossz hírek! A Dension kiszállt. Ez mondjuk éppen rossz hír, de valahogy kimozogjuk.

Köszönettel tartozunk egykori névadónknak, izgalmas, küzdelmes három évet töltöttünk együtt. A társaság stratégiát váltott, más marketing eszközökkel kívánja megvalósítani ismertségének növelését. Elfogadjuk a döntést, nem is tehetünk mást. Köszönünk minden ránk fordított energiát!

Most, hogy belekiabáltuk az éterbe, hogy vigyázz jövünk, nem gondolom, hogy az ellenfeleink turbókat, csapágyakat elhányva fognak futni, mi több menekülni. Az előzetes infók nagyon kemény mezőnyt ígérnek. Az új három gyári Chevy egy körön, ad egy kört a tavalyi autóknak, de már a Bamboo fiókcsapat is az új technikát kapja, a tavalyinál erősebb pilótákkal. Az új Chevrolet rommá lesz súlyozva, az más kérdés, hogy lassan egy félig rakott beton mixer is kevés lesz a technikai fölényük ellensúlyozására.

Öt Chevy után várható a SEAT-ok erősödése, Tarquini és Dudukalo már az új, gyári! erőforrással csapat majd, de új motoron lesz még két autó egy ismerős brit csapatnál is. Tom Boardmannról van szó, aki az EuroCupban volt a fiúk egyik ellenfele 2008-ban. Jön két autóval a Ford is. Ez inkább félgyári angol csapat lesz, erős gyári befolyással, elbújva egy manufaktúra mögött. Ne írjuk le Monteirot sem, és akkor év végén kapunk a nyakunkba két Hondát szintén a gyárból, nekik az Ázsiai térség lesz igazán fontos a bemutatóra. És akkor Coronel, Michelisz, Wéber. Hm… Nem lesz könnyű a 10-be kerülni.

Azért ez nagyon izgi! Az egyik legnagyobb árnyékunkat, ha időlegesen is, de megugrottuk. Igazi csapatként, több információból, több kreativitásból dolgozhatunk. Nem lesz gond a szélárnyék és a taktikázás és a beállításokban is két irányba indulhatunk, egy darabig… Mert, hogy az is tény, hogy jelenleg csak azon dolgozhatunk, hogy az európai szakaszra kitartson a forrás és még ez is receg. Nem szeretnénk csalódást okozni, tudnotok kell az igazat. Az a realitás jelenleg, hogy a tengeren túli futamokat Michelisznek ismét egyedül kell teljesítenie. Bár, ne adjuk fel, okozhatunk meglepetést és év közben sem fogunk senkit sem elkergetni, ha be akar szállni a támogatók közé. De, ismét léptünk egyet! És ez a lényeg, nem egyhelyben toporgunk.

Nagyon durván a nyakunkon van Monza! Úr Isten, én csak most fogtam fel, hogy mennyire közel. Jövő hét! Emberek! Javaslom, hogy üljetek már ma le a tévék elé, nehogy elétek üljenek! Hatalmas derbi lesz!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük