Taking too long? Close loading screen.

224931_504351616276371_1516808751_nVégéhez érkezett a 2012-es esztendő is, amit gondolom sokan örömmel fogadnak (a „hivatalos” világvége idén is elmaradt). Néhány napja már szinte csak visszatekintéseket láthattok az oldalunkon, úgy éreztük itt az ideje annak, hogy mi is számot adjunk 2012 történéseiről.
Az idei évnek már a bejáratott portálmotorral vágtunk neki, ami -ahogyan az élet igazolta- jó választás volt. Csak néhány apróbb változás történt, de ezek egy részét nem is láthattátok, mivel a motorháztető alatt zajlottak a munkálatok.

Leállásoktól mentes volt az évünk, amiért köszönettel tartozunk a Játékok.hu csapatának, külön kiemelve Chillyt a csapatból, aki minden problémánkra tudott megoldást és tökéletes technikai hátteret biztosított az oldal működéséhez. Köszönettel tartozunk nektek, látogatóknak is, hiszen a több mint fél millió oldalletöltés megerősített bennünket abban, hogy igenis szükségetek van a naprakész hírekre és információkra a szimulátorozás világából.

Ígérjük hasonló vagy inkább még nagyobb lendülettel folytatjuk a munkát a 2013-as esztendőben is és mindennap friss hírekkel, információkkal várunk benneteket.

Ennek reményében kívánunk minden látogatónknak, partnerünknek eredményekben és sikerekben gazdag boldog új esztendőt! Várunk benneteket jövőre is!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük