Taking too long? Close loading screen.

Ha saját egyedi F1-es kormányra vágysz

0

kormány1Egészen biztosan eljátszottatok már a gondolattal, hogy milyen jó is lenne ha a mindenki által jólismert kormánytípus helyett valami igazán egyedi virítana a számítógéped mellett. Erre biztosít most lehetőséget minden játékos számára Papp Szabolcs, aki egy közleményt küldött oldalunknak.

Egyedi Forma-1-es kormányokat készítek PC szimulátorokhoz, amelyek nem csak Magyarországon, de nemzetközileg is egyedi és nem igen lehet találkozni hasonló készítményekkel. Ezt a blogot külön az első (szinte teljesen) elkészült Scuderia Ferrari F1 pc kormánynak hoztam létre, amely a 2008-as szezonban használt versenygépen látható kormány élethű másolata.

Úgy döntöttem, hogy egyedi megrendelésekre készítek további darabokat is. Egész pontosan minden Forma-1-es szezon alatt egy bizonyos limitált számban vállalom elkészítésüket.

A következő négy csapat kormányának elkészítését tudom vállalni:
-Scuderia Ferrari
-McLaren
-Mercedes
-Lotus F1

Mindegyik csapatéból  limitált 7 darabos kiadást készítek, tehát a 2013-as Forma-1-es szezon alatt 7 db Ferrari, 7 db Lotus, 7 db Mclaren és 7 db Mercedes kormány megrendelésére van lehetőség. A kormányokhoz természetesen tartozik control panel program is, amelyet futtatva beállíthatja a ledek felvillanását, a kijelzőket, letesztelheti a kormány működését és számtalan beállításra van lehetőség.

A kormány USB csatlakozással kommunikál a számítógéppel.

A kormányok csakis kizárólag Windows XP operációs rendszer alatt működnek és a következő játékkal kompatibilisek:

 Névtelen-1

rFactor esetén bármilyen rátelepített móddal működik, én például a Sompir által készített F1RFT 2012-es verzióval használtam.

Amennyiben minden csapattól teljesül a 7 db-os megrendelés, abban az esetben mind a négy csapattól a hetedik kormány eladási árát az Országos Mentőszolgálat Alapítványnak ajánlom fel, tehát ez négy darab eladott kormány árát jelenti.

A lenti képeken látható F1 Scuderia Ferrar1 2008 PC kormány ára: 160 000 Ft
Pillangó váltóval: 188 000 Ft
Az ár irányár, írj és megegyezünk!

 kormány2kormány3kormány4kormány5

Rendelés és/vagy kérdés esetén a következő elehetőségeken kereshetsz:

E-mail: szabolcs0603@gmail.com

Skype: papp.szabolcs2424

Tel.: +36-70/445-2265

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük