Taking too long? Close loading screen.

Hegyekben a büntetés a WTCC időmérés után

0

FIA WTCC Salzburg, Austria 18-19 May 2013A WTCC mai salzburgringi időmérése komoly kabaréba ment át. A versenyzők igyekeztek a lehető leglassabban haladni, hogy egy másik autó szélárnyékát kihasználva érjenek el nagyobb végsebességet. Ennek köszönhetően a mezőny a második szakaszban komoly lassúsági versenyt rendezett.
Ebben szinte az összes vezető pilóta részt vett, így Müller és Tarquini mellett Michelisz Norbert is próbált igazodni a többiekhez. Ez az eddig még soha nem látott jelenet a sorozat szervezőinél is kiverte a biztosítékot és szinte az összes pilótát komoly pénzbüntetéssel és hátrasorolással büntette.

Hab a tortán, hogy a három Honda az ellenőrzésen szabálytalan szárnyal megbukott, így szinte biztos hogy csak a mezőny végéről vághatnak majd neki a japán márkával versenyző fiúk a versenynek. Egy biztos, mindenképpen érdemes lesz nézni a holnapi futamot, mert szinte az egész mezőnyön át kell magát rágnia minden élversenyzőnek, ami sok izgalmat és meglepetést tartogathat mindenki számára.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük