Taking too long? Close loading screen.

Fontos év volt a 2011-es a Hungarian SimWorld történetében. Az oldalunkat teljesen újra cseréltük le, ami számunkra könnyebb frissítést, számotokra pedig remélhetőleg egy jobban átlátható oldalt eredményezett, ahol mindenki megtalálhatta az érdeklődésének megfelelő hírt.
Szerencsére az átállást zökkenőmentesen sikerült végrehajtanunk, amiért köszönet illeti a Játékok.hu főszerkesztőjét Chillyt.

A szimulátoros világban is hozott némi változást az idei év, mivel egyre több és jobb játék érkezett ami örömmel tölthet el mindegyikünket. A PC-s játékosokat olyan nevek kényeztették mint a Dirt legújabb része, a Need For Speed Run vagy az iRacing 2.0. A konzolos játékosoknak sem volt okuk panaszra, hiszen olyan játékoknak örülhettek mint a Forza Motorsport 4.része.
Az év végén azonban nem a múlton kell merengeni, hanem előre kell nézni. Szerencséseknek mondhatjuk magunkat, mivel játékokban bővelkedő év lesz a 2012-es. Gondoljatok bele, hogy olyan programok érkezésére számíthatunk mint az rFactor2, a Test Drive Ferrari, a DIRT Showdown, a Project Cars vagy a GTR3.
Reméljük minden játék beváltja majd a hozzáfűzött reményeket és elnyeri majd a játékosok tetszését.

Természetesen a fent említett játékokról a jövőben is olvashattok majd nálunk, így mindenképpen érdemes lesz 2012-ben is benézni a HSW-re a legújabb hírekért és kiegészítésekért.
Mi minden alkalommal várunk benneteket és igyekszünk jövőre is a legújabb híreket a monitorotokra varázsolni.

Ennek reményében kívánok nektek eredményekben gazdag és boldog új évet!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük