Taking too long? Close loading screen.

Na, ez már valami! Az első kvalifikációs szakaszban látszódott, hogy remek formában vannak együtt, mármint, Norbi meg az autó. Már az első mért kör is meghozta a dobogót, de ebben az etapban csak a továbbjutás a fontos, nem a helyezés. A legjobb tizenkettőben aztán jött az igazi áttörés. Amikor behuppant az élre, éppen Muller volt előtte és abban a körben elverte a franciát. A lelátón tomboltak a szurkolóink, népes tábor készül a Hungaroringre, ha jól látom, itt edzőtáboroznak. Úgy fél órája vége már az edzésnek, de még zúg a Norbi, Noorbi csatakiáltás!

Most érkezett gratulálni a sorozat szervezője, kísérettel, nagyon komolynak és őszintén vidámnak tűntek. Jó ezt látni. Mindenki tudja, tudta, hogy ott van benne a lehetőség, az erő, a tehetség, nem igaz, hogy nem tör felszínre. Feltört! Képesek vagyunk kiemelkedő eredményre, váratlan sikerekre.

Jó volt látni, hogy a mi BMW-nk is képes erre nem csak Coronel autója. Ő ma betlizett, a gyors körében porolóra vett egy kanyart és mire összeszedte, le is intették a futamot, ráadásul piros zászlóval. Wéber hasonlóan szerencsétlen volt, egyszerűen nem jött össze egy jó kör, akárhogy akarta, valaki mindig bezavart és azért olyan sokat nem tudsz próbálkozni. Először Tarquini ugrott be elé váratlanul, majd egy mérlegelés, és egy piros zászló kaszabolta szét az álmainkat. Ez azért sok a jóból. Sajnálom, komolyan kellene egy jó hullám már neki is.

Azért ne feledjétek, mind a ketten nyerték a márkabajnokságokat, az európai és a hazai csatákat, mind a ketten kiváló versenyzők, de a narancsba borult BMW lelkéhez vezető utat mintha most Norbi megtalálta volna. Ez a WTCC történetének első magyar pole-ja. Voltunk már ott a szabályok miatt, a fordított rajtrács miatt, de erőből most először. Hajrá csapat! Nagyon nagy futam lesz!

Forrás: Zengőmotorsport.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük