Taking too long? Close loading screen.

Irány a Szilveszter Rally!

0

unnamed (4)Negyedszer vág neki a Szilveszter Rally-nak Tim Gábor, és az elsődleges cél továbbra is ugyanaz. Eljutni végre a célig. Eddig minden évben műszaki hiba miatt kiesett Gábor, és bár volt néhány jó villanása, igazán nem tudta még letenni a névjegyét az év végi parádén.

A pilóta most nem is tűzött ki célokat, élvezni szeretné a két napos versenyt, megköszönni támogatóknak, barátoknak, partnereknek az idei évet, egy jó versenyzéssel.

Gábor az általa építgetett Nissan Sunny GTi-vel indul, mely autó egy hobbi járgány, bár a sok munka lassan meghozza gyümölcsét, nemrég már dobogóra állhatott egy rally-sprint versenyen. Ez egy új kihívás, hisz önmaga szerelője is egyben (édesapja segít neki), így megismeri, milyen az élet a kasztnin kívül is. Gábor két idei gyorsaságis szerelője is indul a versenyen. Szigeti Attila és Blaskovits Tamás azonban nem kezdő, mind a ketten régóta versenyeznek a gyorsasági szakágban.

Érdekes látni, a gyorsasági mezőny jelentős része elindul idén, sőt rekordszámú, 240 körüli nevező szám elképesztő küzdelmet garantál a kilátogatóknak. Gábor, Timár Tamással az oldalán a 2000cc-esek között indul, 35 ellenféllel kell megküzdenie.

Az időjárás kedvezőnek ígérkezik, enyhe idő várható, érdemes kilátogatni a futamra, ahol a boxukban mindenkit szeretettel vár a csapat, és ha nem szerelnek ép, akár egy teára is vendégül látnak.

A versenyt élőben mindenki a képernyője előtt is végig követheti, majd ezen a linken. Sőt itt HD-ben is elérhető lesz. Az eredményeket szintén élőben lehet majd követni, ezen a linken.

Végezetül a verseny időterve:

December 28. szombat
1. gyorsasági szakasz 6,5 km 16:38 (első autó) – Hungaroring belső

December 29. vasárnap
2. gyorsasági szakasz 8 km 7:18 (első autó) – Hungaroring külső
3. gyorsasági szakasz 7,5 km 7:31 (első autó) – Hungaroring belső
SZERVIZ
4. gyorsasági szakasz 8 km 10:44 (első autó) – Hungaroring külső
5. gyorsasági szakasz 7,5 km 10:57 (első autó) – Hungaroring belső
SZERVIZ
6. gyorsasági szakasz 8 km 13:50 (első autó) – Hungaroring külső
7. gyorsasági szakasz 16,2 km 14.03 (első autó) – Superfinal körgyorsasági

EREDMÉNYHIRDETÉS – 19.00 (Hungaroring, Knézy Jenő terem)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük