Taking too long? Close loading screen.

Nyerj netKar Pro kódot nálunk és próbáld ki az Assetto Corsát!

5

01841292-photo-netkar-proAz Assetto Corsa techdemó különös aktualitást ad legújabb igazán rövidke játékunknak, amelyben egy netKar Pro kód kerül kisorsolásra. Mint tudjátok ez a kód elengedhetetlen az Assetto Corsa techdemó kipróbálásához, így lényegében egy teljes játékot és egy demót sorsolunk ki, amit egy szerencsés látogatónk vihet haza.
Ehhez nem kell mást tennetek mint a Hungarian SimWorld Facebook oldalának követői között lennetek, ezt a bejegyzést likeolni és egy hozzászólást írni 🙂

Sorsolás vasárnap este! Ha szeretnéd a Kunos Simulazioni utolsó teljes játékát és a legújabb program demóját kipróbálni, akkot tedd próbára a szerencsédet Te is!

5 thoughts on “Nyerj netKar Pro kódot nálunk és próbáld ki az Assetto Corsát!

  1. Lassan már akinek nincs FB-je az már éhen is dögölhet…

  2.  Volt már szerencsénk a NKP demo-hoz, az Abarth és Osella-t is ki-ki tudtuk próbálni 1-1 pályán a külön erre kiadott játékokba, de nagyon szeretnénk már fel futni a hegyre az Abarthal vagy egy F2000-res autóval, ezért szeretnék jelentkezni a játékra. 🙂

    Az sem elhanyagolható tényező a hogy a teljes játékkal, mások ellen is küzdhetünk.

    Assetto Corsa is igen ígéretesnek tűnik az eddig látottak alapján, gondolom nem csak én vagyok úgy hogy nagyon kipróbálnánk már, és modolás szempontjából is ígéretesnek tűnik.

  3. Igen, ez a FB függőség nálam is kiverte a biztosítékot! 🙁
    És ezt akkor számítsuk egy hozzászólásnak 🙂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük