Taking too long? Close loading screen.

Érkezett panasz általunk használt szolgáltatással szemben, hogy a letöltéseink egy kicsit lassúak és nehezen jönnek le. Tudnotok kell, hogy az oldalt még mindig saját zsebből tartjuk el és ez nem kis terhet jelent számunkra. Az általunk használt PayPal számlára tényleg csak elvétve érkeztek utalások, amelyeket ezúton is megköszönünk.
Így arra az elhatározásra jutottunk, hogy próbálunk nem direkt módon bevételhez jutni és erre a Google reklámokon kívül az egyetlen megoldást az jelentette ha olyan szervert használunk a letöltésekhez, amely bevételhez juttat bennünket.

Tudjuk, hogy a jelenleg használt szerver nem a leggyorsabb, de tudnotok kell hogy minden letöltéssel támogatjátok az oldalt. A jövőben igyekszünk két linket adni a letöltéseknél, így kitudjátok választani a nektek szimpatikusat.

Ezúton is köszönjük megértéseteket, türelmeteket és a támogatásotokat!

4 thoughts on “A letöltésekről

  1. Szerintem azt a kis időt mindenki ki tudja várni, főleg ha azzal még az oldalnak is szerez egy kis zsetont.

    A letöltenivaló ingyenes így tehát véleményem szerint senkinek nincs joga kritizálni a HSW-t azért mert lassú a letöltés.

    Örülni kéne hogy O.V. még erre nem tette rá a kezét és nem akar ebből is olyan hasznot húzni, mint a nyugdíjakból.

  2. @Zoli!
    Üdvös volna, ha a jövőben nem itt politizálnál… kösz!

  3. Semmi baj nincs azzal a hozzászólással. Minden véleménynek helyet adunk és mindenki mást kedvel és szeret.
    Így van ez a játékok területén és így van ez más területeken is. Nem érzem úgy, hogy különösebben sértő vagy hamis dolgot írt volna le.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük