Taking too long? Close loading screen.

Kínálatot bővít a Thrustmaster

0

mainA tegnapi napon olvashattatok néhány sort a Fanatec kálváriájáról és a jelenleg fejlesztés alatt álló még be sem mutatott XBOX Onehoz készült kormányról. Más gyártók persze nem aludtak ennyire el, ennek köszönhetően a Thrustmaster egy komplett armadával várja a karácsonyi piacot.
Elsőként említést érdemel a TX Racing Wheel Ferrari 458 Italia Edition, amelyről már számtalan videót láthattatok az oldalon. A kormány XBOX One felhasználóknak készült és a konzollal egyszerre kerül a boltok polcaira.

tx_frontpedalier_zoomtx_kinectbinderidpackshot_tx

A T80 Racing Wheel kifejezetten SONY konzollal rendelkező játékosokat hivatott kiszolgálni. A Playstation3-hoz és Playstation4-hez egyaránt használható játékvezérlő 99 eurós árával egészen biztosan sok játékos figyelmét felkelti majd.

t80rwpackshot_tx

A Ferrari Racing Wheel Red Legend Edition kormány a PC-s és a Playstation3 játékosok érdeklődésére tarthat számot. 11 gomb, D-Pad, igényesen kidolgozott kormány, számtalan újdonság és 100 eurós ár.

frwredlegendedprod_800x600-2frwredlegendedprod_800x600-1thrustmaster-ferrari-racing-wheel-red-legend-edition-01small_FerrariRWredLegendED-Pack2

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük