Játékmúzeum…még csak a neten!!!

jatekokA HSW Facebook oldalát látogató szimulátorosok vagy a személyes ismerőseim egészen biztosan találkoztak már szenvedélyemmel a régi 60-as, 70-es és 80-as évekből származó játékgyűjteményemmel. Ezt a hobbyt már évek óta űzöm és mára egész szép kis gyűjteményem van a régi idők játékaiból.
Sajnos tudom nagyon sokan kidobásra ítélik ezeket a mások számára értékes és megőrzendőnek gondolt tárgyakat. Ha úgy gondolod jobb helyen lenne a gyűjteményemben a játékod mint a kukában vagy a padláson porosodva, akkor feltétlenül keress meg!

Milyen dolgok érdekelnek?
Szinte minden, amivel a 60-as, 70-es és 80-as években játszottunk. Logikai játékok, videó játékok, kvarc játékok, kisautók, vasutak, autópályák, távirányítós autók, lány játékok, lemezjátékok, lendkerekes és elemes játékok, stb…

Távlati terveim között szerepel a későbbi években egy kiállítás összehozása ebben a témában, ahol természetesen minden játéknál kiírásra kerülne, hogy ki is ajánlotta fel a gyűjteménybe.
Az eddigi gyűjteményt a Játékmúzeum blogon találjátok meg!

Ne felejtsd el! INKÁBB EGY GYŰJTEMÉNYBE, MINT EGY KUKÁBA!

Author: Toya

Szimulátorozás, régi játékok gyűjtése és egy állandó kiállítás létrehozásának álma. http://www.hsw.hu http://jatekmuzeum.blog.hu

Share This Post On

Submit a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.