Taking too long? Close loading screen.

Köszöntünk a megújult weboldalon!

0

Köszöntünk benneteket a megújult HSW oldalon! Mint láthatjátok a lap számtalan változáson esett át, ami reméljük előnyére válik majd. Egészen biztosak vagyunk benne, hogy kinézet furcsa és idegen számotokra, de igyekeztünk könnyen átlátható és célirányosan böngészhető weboldalt létrehozni.
Sajnos az eddig használt enginet technikai okokból nem tudtuk tovább használni, így esett a választásunk az egyik legnépszerűbb motorra, amely számtalan előnyt jelent majd.

Nézzük sorjában mi is változott a külalakon kívül:

  • Kategóriákra bontott oldal, amelynek előnye az átláthatóság. Ha csak bizonyos típusú hírekre vagy kíváncsi, akkor elég megnézned az adott kategória újdonságait és ez alapján klikkelni.
  • RSS, Facebook, Twitter és egyéb közösségi oldalak támogatása, amelynek segítségével a nektek tetsző híreket a közösségi oldalakon megoszthatjátok.
    Természetesen a legnagyobb közösségi lapokon a HSW-t is megtalálhatjátok, így a tájékozódáshoz használhatjátok a Google Buzz, Facebook vagy Twitter lapunkat is.
  • Minden egyes cikkhez, hírhez és letöltéshez hozzászólhattok előzetes moderáció után. A regisztráció nem szükséges, de ajánlott.
  • Chat a főoldalon. Ennek segítségéve könnyen tarthatjátok egymással a kapcsolatot valós időben.
  • Nagyobb tér a hazai online autóversenyzésnek. Egyre több színvonalas bajnokság fut hazánkban, amelyek megérdemlik a publicitást, amelynek a jövőben helyet is adunk.
  • Saját hírek és kiegészítések és a bajnokságokkal kapcsolatos hírek beküldésére és lehetőség van az oldalon keresztül. Ehhez használhatjátok a lap felső menüjében található Hír küldés linket.
  • Változó letöltések. Eddig markáns szerepet kaptak a Hungarian SimWorld oldalán a letölthető kiegészítések. Ez a jövőben sem változik, de az új oldalon más struktúrában jelennek meg a kiegészítések. Ennek oka, hogy manapság már inkább modok és pályák érkeznek a játékokhoz, de természetesen ha más újdonság fut be, akkor azt is elérhetővé tesszük.
    Felül található letöltés menüpontra klikkelve a lenyíló menüből választhatjátok ki a nektek tetsző kategóriát.
  • A régi letöltések természetesen elérhetőek és böngészhetőek maradnak, mivel a felső menü egyik pontján keresztül elérhetitek a publikus FTP szerverünket, ahol számtalan gyöngyszemre akadhattok.
  • A közösség még használja alkalmanként, így egyenlőre a fórumot is megtartjuk, amit szintén a főmenüből érhettek el.

Természetesen az oldal folyamatosan változik és alakul majd az igényeiteknek megfelelően, de igyekszünk állandó biztos

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük